2016. július 29., péntek

Búcsú

Nos, nem gondoltam volna, hogy ez ilyen hamar eljön, de eljött. Nagyon a szívemhez nőtt ez a történet, nagyon szeretem, de egyenlőre itt a vég. Nem tervezek második évadot, de nem ígérem, hogy nem lesz. Van rá némi esély, de egyenlőre nem látom értelmét. Ha esetleg berobban valami a fejembe, jelentkezni fogok. Nem vagyok túl jó ebben az egész búcsú dologban, de megpróbálom.

Először ez az egész másképp indult. Úgy képzeltem el, hogy ahogy Emily és Brooklyn Louis-hoz, Liam-hez, Harry-hez és Niall-hez költöznek, Brooklyn rettegni fog, Louis fizikailag és lelkileg is bántani fogja folyamatosan, valamint elhurcolja majd minden vad, gyilkossággal egybe kötött akciójukra.
A második tervem az volt, hogy Louis nem hiszi el, hogy Emily az ő lánya és elküldi őket.
Ezeket az ötleteket elvetetettem, hiszen Emily-re tekintve valójában nem lettek volna valósághűek.
Az is tervben volt, hogy Louis a történet végére teljesen visszaváltozik olyanná, amilyen régen volt. Ezt a tervet soha sem töröltem el, inkább csak máshogy alakult. Inkább mondanám, hogy Brooklyn és Louis összeszoktak, mint hogy Louis megváltozott. Brooklyn is változott, ahogy Louis is.
Tervben volt, hogy Emily megtudja miket is tett az apja, de ezt is elvetettem. Emily karaktere inkább Louis és Brooklyn keveréke lett, ráadásul valószínűleg egy Emily korú kislány inkább félne egy ilyen embertől, mint megértené, hogy megváltozik.
A sztori kulcs szava a bizalom lett.
Emily rögtön megbízott Louis-ban és a társaiban, hiszen elfogadta, hogy ő az apja és természetesnek vette a bizalmat, a kötődést és a szeretetet. Brooklyn először tartott Louis-ban, majd megbízott benne, de Louis eljátszotta a bizalmát, nem is egyszer.
Én imádtam írni ezt a blogot, remélem ti is szerettétek.

AZ LENNE AZ EGYETLEN KÉRÉSEM FELÉTEK, OLVASÓIM FELÉ, HOGY HA OLVASTÁTOK, ÍRJATOK VALAMIT KOMMENTBE. ESETLEG, HOGY MILYEN BEFEJEZÉST VÁRTATOK, HOGY KI A KEDVENC SZEREPLŐTÖK, SZERETNÉTEK-E MÁSODIK ÉVADOT, HOGY SZERINTETEK MIRŐL SZÓLNA A MÁSODIK FEJEZET, ESETLEG MELYIK SZEREPLŐRŐL SZERETNÉTEK KICSIT TÖBBET TUDNI? 

KÖSZÖNÖM, HOGY OLVASTÁTOK EZT A BLOGOMAT, KÖSZÖNÖM A RENGETEG HOZZÁSZÓLÁST, A RENGETEG TÁMOGATÁST, MINDEN OLVASÓMRA ÚGY TEKINTEK, MINT EGY BARÁTRA, AKIVEL EGYÜTT ÉLHETTEM ÁT BROOKLYN, LOUIS ÉS EMILY KALANDJÁT, MINDIG FEL TUDTATOK VIDÍTANI, HÁLÁS VAGYOK NEKTEK!! 


2 megjegyzés:

  1. Szia, én imádtam ezt a történetet és legyen 2 évad is. Olyan aranyos a kis család talán lehetne Emilynek tesója is.
    Nina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés